Salaris verwerking

Heeft u als ondernemer personeel in dienst dan dient u een salaris,-loonadministratie bij te houden, en u bent verplicht ervoor te zorgen dat uw werknemers tijdig hun salaris ontvangen. Administratiekantoor Senator te Zoetermeer heeft loonspecialisten die u hier mee kunnen helpen. Zij zorgen ervoor dat u het juiste salaris uitkeert. En dat u als werkgever aan alle verplichtingen kan voldoen.

Uw volledige salarisadministratie verwerken wij tegen een vast laag tarief, zodat u niet voor verrassingen komt te staan

Verloningen

Administratiekantoor Senator kan voor u de volledige verloning van uw personeel met de bij behorende salarisadministratie verzorgen en verwerken. De salarisadministratie die wij verzorgen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Verloningen per maand of 4 weken
  • Aangifte loonbelasting
  • Pensioen Aangifte
  • Jaaropgaven salaris
  • Samenstellen personeelsdossier
  • Samenstellen arbeidscontract

Als Administratiekantoor Senator te Zoetermeer voor u de loonadministratie verricht ontvangt u per mail elke maand wat u moet betalen aan uw werknemers, belastingdienst, en eventuele pensioenmaatschappij.

Persoonlijk advies

Administratiekantoor Senator te Zoetermeer geeft u persoonlijk advies over het salaris en de bijbehorende arbeidscontracten. De regelgeving rond om de salarisadministratie is zeer divers. Er spelen meerdere factoren mee om te bepalen aan welke wetten en regelgevingen u als werkgever moet houden. Een belangrijke factor is de sector waar u als ondernemer bent ingedeeld. Administratiekantoor Senator geeft u hier graag advies over, en stelt u tijdig op de hoogte van de laatste wetswijzigingen.

Wanneer u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.

Of vraag vrijblijvend een offerte aan