Administratie

Administratieve dienstverlening

Als u ondernemer bent of u bent eigenaar van een bedrijf dan heeft u te maken met de financiële administratie, de financiële administratie bestaat uit inkomende – en uitgaande facturen, bonnen, declaraties, bankmutaties.. etc.

Iedere ondernemer wil alle aandacht kunnen richten op het ondernemen zelf, en niet op financiële administratie.

Senator neemt graag voor u deze zorgen over. En kan de volledige boekhouding voeren van uw onderneming. Of u voert zelf in en wij controleren en corrigeren periodiek.

Dit kunnen wij online doen vanuit ons administratiekantoor in Zoetermeer of bij u op locatie. Wij kunnen al uw fiscale aangiften verzorgen, tussentijdse rapportages in detail aanleveren en jaarrekeningen opstellen.

Financiële administratie (de boekhouding)

Voor een helder inzicht in uw financiële administratie is het belangrijk dat deze op correcte wijze is verwerkt. Administratiekantoor Senator te Zoetermeer kan naar gelang uw wensen de gehele financiële administratie of een gedeelte daarvan verwerken. Dit gebeurd bij ons op kantoor in Zoetermeer, eventueel bij u in het bedrijf. De financiële administratie wordt in een online omgeving verwerkt en ingericht.

Controle financiële administratie (de boekhouding)

Administratiekantoor Senator te Zoetermeer voert periodiek controles uit op uw financiële administratie als u deze zelf invoert, waardoor wij u steeds van actuele informatie kunnen voorzien. Dit gebeurd bij ons op kantoor in Zoetermeer, eventueel bij u in het bedrijf.

Administratiekantoor Senator te Zoetermeer heeft ervaring met verschillende software pakketten. Bij ons heeft u ook dan de keuze om gebruik te maken van onze online omgeving, of een omgeving naar eigen keuze.

Periodieke verslagen

Administratiekantoor Senator maakt voor u als ondernemer per kwartaal of halfjaar een financieel verslag van uw bedrijfsresultaat ,waardoor u helder inzicht houdt in uw financiële positie. Op grond hiervan kunnen wij u adviseren bij het nemen van beslissingen voor wat betreft uw huidige en toekomstige bedrijfsvoering. Ook voor incidentele rapportages ten behoeve van financieringsaanvragen kunt u bij ons terecht.

Jaarverslag

Administratiekantoor Senator maakt voor u als ondernemer een gedegen en helder verslag over het bedrijfsresultaat en de bedrijfsontwikkeling. Het jaarverslag geldt tevens als voorbereiding voor aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Bent u eigenaar van een Besloten Vennootschap (B.V.) of Naamloze Vennootschap (N.V.) dan zorgt Administratiekantoor Senator ervoor dat na de goedkeuring van het jaarverslag, deze op een correcte wijze wordt gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Zodat u aan uw verplichtingen heeft voldaan